divendres, 17 de gener del 2020

L'ENERGIA

Com s'encén una bombeta? Aquest trimestre ens fem aquesta pregunta. Per arribar a la seva resposta estem descobrint motles coses. Una de les més importants... ens hem d'esforçar de veritat per canviar el nostre dia dia, per ajudar el nostre planeta és fonamental.

Podeu veure les fotos del que hem anat fent clicant a la foto:


Aquí us en fem alguna pinzellada:Dibuixem la nostra silueta i representem com obté energia el nostre cos.


Movem pilotes sense tocar-les, hi entenem una mica més l'energia eòlica.


Fem transvassaments i experimentem amb l'aigua per prendre consciència de la força que té l'aigua.


Per descobrir quins materials són conductors, hem utilitzat el MAKEY MAKEY. Hem pogut veure que nosaltres, l'aigua, la fruita... són conductors. La fusta, el plàstic, el paper no ho són. Però mireu que bé ens ho hem passat construint pianos i comandaments per jugar al pacman amb materials conductors:
Hem après a interpretar la factura de la llum, a entendre què és l'energia i quins tipus en tenim. I fins i tot hem intentat construir una maqueta amb energies renovables. Per ara podeu veure com aconseguiriem generar llum amb vent i amb aigua. Quan aconseguim fer funcionar l'ascensor, sereu els primers en saber-ho.

Hem creat uns murals sobre possibles cases sostenibles, molt més eficients que les que vivim ara la majoria de nosaltres. Ho podeu veure a la següent entrada del bloc.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada