CURIOSITATS

En aquesta pàgina anirem penjant videos, jocs, o més informacions de coses de les que anem parlant a l'escola. Esperem que ens sigui molt útil per aprendre més a l'escola i a casa!

Notícies de Vallcebre. Aquesta ens ha agradat molt!

PASSEIG PEL TEMPS


Val molt la pena!Aquesta setmana hem vist aquesta notícia al diari, ens ha fet gràcia i la volem compartir amb vosaltres:

Pels que encara tenim més curiositat sobre si estem sols, o a l'Univers som molts més, us deixem un vídeo del Quequicom; en alguns moments és una mic complicat, però val la pena intentar-ho!
Un video preciós que val la pena mirar... està donant la volta al món i ha rebut molts premis!Una altra versió ben original:Aviam si algun dia ens surt com a ells!

 Per començar un vídeo bonic...1 comentari:

 1. Bon dia famílies,
  Em dirigeixo a vostès amb la intenció de donar a conèixer el meu projecte que sens dubte gaudirem tots molt.
  Em dic Arantza i porto tres mesos pensant en la manera de poder oferir a les famílies, grups, entitats, etc ... l'oportunitat d'aprendre tres valors essencials (naturals, experimentals i vivencials) mitjançant la natura. D'aquí neix Tocaeldos.
  A banda, és un projecte pensat per a la gent que per diferents causes, no poden organitzar-se o planificar les sortides de caps de setmana, ponts o fins i tot vacances.
  Tocaeldos s'encarrega de l'organització i desenvolupament de tot això.
  Espero que gaudeixin del web i que ens veiem molt aviat en alguna "Tocaeldos" sortida.
  I agraint que em poguessin ajudar en la difusió d'aquest projecte.
  WEB: Tocaeldos.com

  ResponElimina