dimecres, 1 de maig del 2019

JORNADES ESCOLA RURAL AL BERGUEDÀ

Avui ens han visitat a l'escola estudiants de magisteri de diferents universitats catalanes. Des de fa molts anys es fan aquestes jornades on a part d'assistir a xerrades molt interessants com la que van fer els nens i nenes de l'escola l'Albiol sobre el seu projecte de la Fia Faia, els estudiants tenen la oportunitat de conèixer una mica més la realitat de les nostres petites escoles. Les nenes més grans han explicat com és un dia a la nostra escola mentre les anaven guiant pels diferents espais. Creiem que els hi ha agradat i per nosaltres ha estat una experiència molt enriquidora. Sempre ens agrada rebre visites!





I ja que teníem tan moviment a l'escola vam aprofitar per demanar-los un cop de mà. Com ja sabeu si ens aneu seguint, hem escrit el nostre primer conte de "LA COLLA DE LA MARMOTA". El nostre projecte d'escriptura vinculat al mural del Valentí Gubianas que tenim al pati i tota aquesta colla d'estudiants ens han ajudat a escollir el nom d'un dels personatges més importants i el títol final de la nostra història.
Aquí us deixem els resultats de la votació! Moltes gràcies per al vostra col·laboració i la vostra visita! estem segurs que sereu totes unes MOLT BONES MESTRES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada