dijous, 24 de gener del 2019

EL MENÚ IDEAL

Animats pel programa INFADIMED que estem fent a l'escola gràcies a la infermera i la pediatra del CAP, hem decidit crear uns menús per tal de tenir més clar el que ens convé menjar, per faciliatr la preparació dels àpats i del que cal comprar, però sobretot per millorar la nostra dieta. Hem partit del menú del nostre menjador i a partir d'aquí i tenint en compte la informació que us anotem a continuació hem creat el menú ideal:

Analitzem el que mengem al menjador i afegim que ens cal menjar al dinar de dissabte i diumenge i a tots els sopars de la setmana tenint en compte que per tenir una dieta saludable cal menjar al llarg d'una setmana. Per fer-ho ens ajudem del MENUARI un material molt útil per l'organització dels àpats per tota la família:

7 racions de farinacis (inclou cereals, pa, patata...)
7 racions de verdures
3 racions de gra
3 d'ous
3 de carn blanca
1 de carn vermella
2 de peix blanc
2 de peix blau

Construim els logotips i un gran mural on poder tenir una idea global de tota la setmana.
Tenint en compte la informació que ens han donat la pediatra i la infermera sobre el que hauria de ser un esmorzar saludable, sabem que entre l'esmorzar que fem a casa abans d'anar a l'escola i el que mengem a mig matí hem de consumir una peça de fruita, un làctic i algun cereal. Per tan també pensem els esmorzars. Els berenars el farem per compensar el que aquell dia ens pugui faltar.


Finalment ens falta compartir tota aquesta informació amb tots vosaltres i explicar-vos com ho hem fet. Això ho farem a través del whatts app de l'escola, i així garantim que les famílies tinguin aquesta informació ben depressa i a mà per quan la vulguin utilitzar.


I el menú!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada